MYCYCLING – Професионален тренажор за колоездене на закрито

TNT™ (Technogym Neuromuscular Training™ – Невромускулна тренировка на Technogym), Системата е патентована от Technogym и дава възможност да подобрите качествата, от които се нуждаете, когато карате велосипед на открито. Със сесии с продължителност само между 40 и 70 минути, TNT непрекъснато променя честотата на въртене на педалите и мощността, като променя завинаги начина, по който тренирате.

Technogym Neuromuscular Training™ TNT е единствената по рода си система, която включва: интелигентен треньор, приложение за смартфон с персонализирани програми, и методи на тренировка, създадени в сътрудничество с някои от най-добрите атлети, треньори,физиолози и спортни треньори в света.

С тренировъчни програми, съобразени с нивата на вашите индивидуални възможности, този тренировъчен инструмент предоставя сесии с продължителност около един час, с акцент върху качеството и ефективността на въртене на педалите. С тази система вие подобрявате своята ефективност в триатлона, хил клаймбинг и други вело дисциплини на открито.

С MYCYCLING, вие тренирате като професионалист.

Pedal Printing™ – (патентован).

Приложението MYCYCLING™ ви предоставя непрекъсната обратна връзка за цикличността и симетрията на вашата техника на въртене на педалите. Фланецът на въртящия момент анализира всяко завъртане на педала на 360° в реално време, докато оптичния сензор следи за симетрията на натиска на левия и десния ви крак

Проектирано за вашата подготовка

Всяка секция, всяка извивка и всеки детайл на рамката са проектирани да гарантират оптимална устойчивост на въртене на педалите, стабилност и качество, за уникална тренировка всеки път.

Определете стойността на вашия анаеробен праг с максималния тест на Technogym –  Technogym Maximal Test или с  FTP теста на Technogym.

bg_image

По стъпките на шампионите

Тренирайте на някои от най-емблематичните изкачвания в Европа: Stelvio Pass, хълмовете Ghisallo, Col de l’Alpe d’Huez, Col du Galibier и Col de l’Izoard.
bg_image

Силата на точността

Сензорът на въртенето отчита директно вашата сила с точност +/- 1%, докато оптичните четци анализират цикличността и симетрията на удара върху педалите през цялото време.

bg_image

Реалистично Усещане като на открито

Дизайнът на колелото и Системата за ефект за път – Road Effect System (R) ви дава същото чувство на инерция, което получавате, когато карате велосипед на пътя.
bg_image

По-голяма стабилност на седалката

В приложението MYCYCLING, ще намерите серия от упражнения, които ще ви помогнат да заздравите вашия торс и да подобрите ефективността на въртене на педалите.

Лесен за преместване
MYCYCLING е лесен за преместване и задаване на вашите тренировъчни сесии, благодарение на системата за бързо заключване Quick Lock (патентована) и ниското тегло на продукта (само 18 kg).

Изтеглете каталог Mycycling