Атама беше домакин на конкурса АРХ ИНОВА 2018

На 19-ти септември 2018 г. в София, в офиса и шоурума на фирма „АТАМА Уелнес и СПА“ ООД се състоя журирането на конкурса „Архитектурни награди АРХ ИНОВА 2018“.

Темата тази година е „Индустриални сгради” и се провежда в три категории:

  • „Производствени сгради“
  • „Складове и логистични центрове“
  • „Винарни“

В конкурса участваха 28 проекта.

Във всяка категория журито номинира проекти, които ще участват в изложбата по време на церемонията по награждаването на победителите, която ще се състои на 17 октомври т.г. в Sofia Event Center. С участващите проекти може да се запознаете на сайта www.archinova.bg.

Авторитетното жури се състои от девет утвърдени български архитекти: . Проф. д-р арх. Бойко Кадинов, арх. Мария Стоянова, арх. Бисер Хантов, арх. Мартин Христов, арх. Борис Борисов, арх. Петя Танъмова, арх. Илко Николов, арх. Иво Пантелеев, арх. Николай Давидков

Журирането тази година се проведе в просторния шоурум на фирма „АТАМА Уелнес енд СПА“ на бул. „Цариградско шосе” 101 . Любезните домакини впечатлиха жури и организатори с перфектното посрещане в приятна работна среда и здравословна храна и ефектна презентация и демонстрация на възможностите на фитнесуредите TECHNOGYM. Презентацията направи Деси Косева, маркетинг мениджър на „АТАМА Уелнес енд СПА“.

АРХ ИНОВА е некомерсиален архитектурен конкурс, чиято цел е да поощрява и популяризира качествената архитектура на базата на четири основни критерия: иновативност на архитектурни решения и приложени технологии; устойчивост на архитектурата и хармонично вписване на сградите в околната среда; функционалност на сградите; естетика.

Партньори на конкурса:

Камара на архитектите в България – КАБ

Съюз на архитектите в България – САБ

Sofia Event Center

(източник: www.archinova.bg)