Бевърли хилс: Ролс Ройс избира Technogym

Елегантно коктейлно парти в Бевърли хилс, Калифорния, домакинствано от треньора на известните Гунар Питърсън, Ролс Ройс и Technogym,  за ознаменуване старта на новия SUV на Ролс Ройс Cullinan. Гости от различни индустрии се събраха заедно, за да се смесят с най-съвременното, цифрово свързано оборудване на Technogym.

Ролс Ройс партнира с Technogym за пускане на пазара на новия SUV Cullinan, в дома на треньора на известните Гунар Питърсън в Бевърли хилс.

Сред гостите треньора на известните Гунар Питърсън, Райън Рондо от LA Lakers, филмовата звезда Марк Уолбърг, актрисата Кейт Бекинсейл, топ моделът Риа Дърам, реалити звезда и модел Майкъм Йергер, италианската актриса Елизабета Каналис, Кевин Лав от Cleveland Cavaliers, таньорката и актриса Ава Мишел.

Продуктите на Technogym на събитието на Ролс Ройс

По време на събитието гостите имаха възможността да видят и изпробват някои от продуктите на Technogym, някои от които от линията PERSONAL, резултат от проучване за нова емблематична гама продукти, посветени на Уелнеса и сътрудничеството между Technogym и световноизвестния дизайнер на мебели и архитект Антонио Читерио.

Наред с елегантните линии и дизайн, които характеризират линията PERSONAL, също така „силните“ на SKILL LINE, линията продукти, която комбинира спортното изпълнение и дизайн, вдъхновена от страстта към спорта и посветена на всички, които искат да поставят на изпитание своите гарници и да подобрят своите спортни постижения.