Техноджим в луксозни локации и у нас

В края на октомври Unique Estates приветства специалните си клиенти в уникален дом, който е истинско въплъщение на лукса и удобството – двете неща, които стават все по-важни в забързаното ежедневие на модерния човек. Просторният имот беше представен от г-жа Весела Илиева, Управляващ партньор на Unique Estates, собственикът г-н Александър Александров и архитектът по проекта г-н Атанас Панов, които разказаха на гостите подробно за достойнствата на имота. Събитието беше реализирано с любезното съдействие на техните приятели и партньори от Turkish Airlines, Range Rover, Pernod Ricard, Atama, Martineli и бонбони Nouri.
Гостите имаха възможността да се разходят около външния басейн и да обсъдят предимствата на имота със своите консултанти. Зимната градина на къщата беше кът, в който бяха разположени изключително удобните и качествени мебели на Martineli. В имота звучеше прекрасна музика, а за добрия вкус се погрижиха партньорите ни от Pernod Ricard и Nouri, които предложиха здравословни бонбони. На втория етаж на просторния дом гостите бяха поканени да се запознаят отблизо с най-висок клас фитнес оборудване, предоставено от АТАМА. На стената за снимки с Unique Estates и Turkish Airlines бяха заснети страхотни кадри, част от които можете да разгледате в галерията на блога на Unique Estates.
А пред домa, семейството на Range Rover бе представено от 2 модела луксозни и комфортни SUV автомобили, отличаващи се с функционалност, комфорт, технологии от най-висок клас и проходимост върху всякакъв вид терен.
За нас е гордост да отбележим и, че най-голямата международна мрежа за луксозни имоти Luxury Portfolio International® избра между 50 000 имота именно тази къща да оглавява топ имотите в корпоративната им страница.
Консултантите на Unique Estates са на разположение, за да отговорят на всички ваши въпроси за този уникален дом. Повече за него можете да видите ТУК.