Техноджим представя уелнес концепция за хотелския бизнес

Компанията „Техноджим“ предлага висококачествени уелнес решения за хотели, ваканционни и апартаментни комплекси, фитнес клубове, голф комплекси, медицински центрове и частни клиенти. Ексклузивният дизайн, иновативни технологии, перфектното качество и 30-годишният опит превръщат компанията в предпочитан партньор на най-престижните хотелски вериги по целия свят.

КОНЦЕПЦИЯТА WELCOME WELLNESS

излиза извън рамките на традиционната хотелска фитнес зала. Тя предлага на гостите едно съвършено различно преживяване, което комбинира модерна технология, иновативен дизайн, премиум продукт, първокласна услуга, уеб свързаност.
„Техноджим“ предоставя на хотела персонализирано уеб съдържание, което клиентите могат да видят още преди да са пристъпили към резервацията. Още на рецепцията гостите имат възможност да се запознаят с брошури с информация за предлаганите фитнес и СПА услуги. В зависимост от категорията на стаята има възможност за персонално оборудване по време на престоя. Образователни IPTV видеоматериали за тренировка в стаята са част от комплексното уелнес преживяване.
WELCOME WELLNESS предлага възможност за тренировки с фитнес инструктор, който извършва оценка на физическото състояние преди тренировката. Програмата включва образователни уелнес банери и постери за правилно използване на уредите във фитнес залата, както и забавни съвети за здравословен начин на живот.
Нещо повече – WELCOME WELLNESS е част от големи бизнес събития и форуми чрез предоставяне на Wellness Active Sitting Balls за сядане по време на конференции или чрез обособяване на уелнес зони за релакс в големи бизнес сгради.
Във века на Internet of Things свързаността е фактор, който предопределя избора на марка. „Техноджим“ създават първата облачно базирана платформа Mywellnesscloud, чрез която клиентът създава свой профил и получава възможност да използва приложението навсякъде, където има такъв тип оборудване. Това е уникална бизнес възможност за хотелската индустрия да привличат гости, които искат да бъдат свързани с треньорите си и да имат достъп до тренировъчните си програми.
Всички тези „уелнес екстри“ са добавена стойност за цялостно уелнес преживяване на клиента и отличават хотела по впечатляващ начин.

КОНЦЕПЦИЯТА WELCOME WELLNESS Е ПРЕДСТАВЕНА В НЯКОИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ХОТЕЛИ У НАС

Хотелите „Галерия Графит“ – Варна, „Хелена Парк“ – Слънчев бряг, „Интернационал Казино“ в Златни пясъци, „Новотел София“, „Сенс Хотел“ в София, балнеохотел „Терма палас“ – Кранево, „Кемпински Гранд Арена“ в Банско, хотел „Ястребец“ в Боровец са някои от най-добрите референции на „Техноджим“ в България.
Ексклузивната марка е част от емблематични хотели по света – „Бурж ал Араб“, „Риц Карлтън“ в Берлин, The Plaza в Ню Йорк, хотел „Мандарин Ориентал“ и Four Season в Хонконг, Grand Hyatt в Токио, Хотел Bulgari в Милано, One&Only Reethi Rah на Малдивите, The Byblos в Сен Тропе и много други.