Уелнес дизайн от Техноджим

Техноджим е компанията, която още преди 35 години полага основите на нова концепция за здравословен начин на живот, наречена Уелнес. Философията се базира на редовното практикуване на физически упражнения, здравословен хранителен режим, позитивна житейска настройка и хармония между тялото и сетивата.

ТЕХНОДЖИМ ПРЕВРЪЩА ФИТНЕС ОБОРУДВАНЕТО ВЪВ ВПЕЧАТЛЯВАЩ АКЦЕНТ В ИНТЕРИОРА НА ДОМА.

ДИЗАЙН И КАЧЕСТВО – Фитнес уредите Техноджим са шедьоври в дизайнерското оборудване за фитнес. Елегантните им форми и изчистени линии придават забележителен стил и създават неповторимо усещане за хармония и комфорт в дома ви. Уредите Recline Personal и Skillmill са сред отличените с престижната награда RED DOT за дизайн на продукти. Марката работи с най-добрите архитекти и дизайнери в света, сред които Антонио Читерио и Тоан Нгуен. Качеството на Техноджим е без аналог в света. 35 милиона потребители използват оборудването всеки ден. 200 000 частни клиенти, 30 000 фитнес центрове и над 10 000 хотели избират премиум марката за свой дългогодишен партньор и доставчик.

ТЕХНОЛОГИИ И СВЪРЗАНОСТ – Техноджим е безспорен пионер в интегрирането на дигитални решения във фитнес оборудването. Приложението MyWellness Cloud дава възможност за персонален профил и „връзка“ с вашия треньор по всяко време и от всяко място, както и информация за тренировъчния прогрес. Потребителят има достъп до напълно персоналния си тренировъчен профил с програми, а също така и до любими приложения за развлечения и комуникации – Netflix, телевизионни канали, YouTube.

„ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙНЕР“ И ЛИЧЕН ТРЕНЬОР – Красивият уред заслужава подобаващ интериор. Техноджим предлага професионална консултация за проектиране на перфектното уелнес пространство у дома, както и съставяне на персонална програма за тренировка.

Дизайнерските решения на Technogym за домашен уелнес са ексклузивни. Забележителният италиански стил, ненадминатото качество и последен писък дигитални технологии позволяват на Technogym да създава изключителни частни фитнес пространства в много от най-красивите домове по света. Марката присъства в магазини на топ локации в Милано, Ню Йорк, Париж и Хародс в Лондон, на изложения като Salone del Mobile и участва в календара на Carine Roitfeld CR Fashion Book 2018.