Fairmont Hotels & Resorts обявява сътрудничество с Technogym

Fairmont Hotels & Resorts обявява сътрудничество с Technogym, по-нататъшно разширяване на акламираното предлагане на Fairmont Fit

Източник: Technogym

Ню Йорк (26 април 2016) – Fairmont Hotels & Resorts разширява своята водеща в бранша уелнес програма Fairmont Fit чрез ново сътрудничество с Technogym, водещият производител на ориентирани към дизайна и технологиите фитнес оборудване и решения, за да предложи своята сигнатура Wellness BallTM Active Sitting за активен седеж като най-новото оборудване за Fairmont Fit.

Fairmont Fit дава възможност на пътуващите да останат здрави и активни по време на пътуване с персонализирани спортно облекло и обувки Reebok, доставени директно в залата за членовете на президентския клуб Fairmont. Първокласна услуга за заемане на облекло в луксозната хотелиерска индустрия, иновативната програма остава лидер в областта. За първи път от началото на това успешно предлагане, Fairmont Fit се разширява с добавянето на нова марка, Technogym.

Един от най-големите световни производители на домашно и професионално фитнес оборудване, Technogym доставя изключително уелнес преживяване, което позволява гостите на  Fairmont да се насладят на ниско интензивна, но въпреки това високо ефективна тренировка в комфорта на своята стая. Уелнес топката за активен седеж на Technogym и комплекса за упражнения са сега на разположение по заявка в пилотните хотели Fairmont Pacific Rim, Fairmont Pittsburgh, Fairmont Copley Plaza и Fairmont San Francisco, и ще се появят в избрани Fairmont Hotels & Resorts в Северна Америка в началото на 2018 година.  Пътешественици, търсещи да продължат своето уелнес пътуване, след своето пребиваване, ще имат възможност да закупят топката за активен седеж в магазините на Fairmont и на  FairmontStore.com.

“Като част от нашия постоянен ангажимент да вдъхновяваме здраве и уелнес за своите гости, ние сме развълнувани да си сътрудничим със световния експерт Technogym, за да внесем друг елемент на фитнеса в нашите хотели,” каза Даниел Поулин, Директор Спа и Фитнес, Северна и Централна Америка,  AccorHotels. „Technogym е световен лидер в областта на тренировъчното оборудване и науката и ние споделяме подобен иновативен подход към доброто физическо състояние.”

В допълнение към предложенията на закрито, Fairmont предвижда нов уелнес пакет за корпоративни срещи и групи. Възможността да заменят конвенционалните диаграми с топките за уелнес на Tecnnogym ще спомогне за постигането на по-продуктивни срещи и ще поддържа вниманието и ангажираността на участниците.

Fairmont също има за цел да подобри уелнеса на служителите. Чрез включване на продукти като топките за активен седеж на Technogym в своите корпоративни офиси и зали за срещи, Fairmont насърчава уелнес културата сред своите служители, което е доказано, че увеличава положителния морал и повишава процента на задържане на служителите.

Technogym е новатор в областта на уелнеса и фитнеса от създаването си през 1983 година, като разработва качествено фитнес оборудване, което интегрира най-новите технологии и осигурява на потребителите по-безопасни и по-ефективни тренировки. Днес марката се гордее с една от най-обширните линии за фитнес оборудване в света и е била официален доставчик на последните шест Олимпийски игри. Цялото оборудване на Technogym, включително топката за активен седеж, е предназначено да се занимава с нещо повече от физически фитнес, а по-скоро да подобрява умствената и физическа добра форма, което ги прави идеалната марка за Fairmont Fit.

За повече информация за Fairmont Hotels & Resorts и Fairmont Fit, и за резервации, моля посетете fairmont.com.

За Fairmont

Fairmort Hotels & Resorts свързва гостите си с най-добрите дестинации в цял свят, като осигурява на пътниците незабравими пътувания, вежливо и внимателно обслужване и луксозни хотели, които са наистина незабравими. Всяка собственост на Fairmont отразява енергията, културата и историята на местните жители чрез местната кухня, оживени барове и салони и отличителен дизайн и декор. С повече от 70 хотела по целия свят и много други в процес на разработка, колекцията на Fairmont може да се похвали с едни от най-емблематичните и отличителни хотели в света. Тази изключителна колекция включва Plaza в New York, Savoy в London, Fairmont Grand Del Mar, Dubai Fairmont The Palm, Fairmont Peace Hotel в Шанхай, Fairmont San Francisco и Fairmont Le Chateau Frontenac в Квебек. Fairmtont е част от AccorHotels, световно известна верига за пътуване и начин на живот и дигитален иноватор, предлагащ уникални преживявания  в повече от 4 100 хотела, курорти и резиденции, както и в повече от 3 000 от най-добрите частни домове по целия свят. За повече информация или резервация, моля посетете fairmont.com. Станете фен на Fairmont. Следвайте ни във Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, и Fairmont Moments.

За Technogym

Основан през 1983 година, Technogym е световен водещ международен доставчик на продукти и услуги, свързани с технологиите и дизайна в уелнес и фитнес индустрията. Technogym предлага пълна гама от кардио, силово и функционално оборудване, заедно с платформа, базирана на цифров облак, която дава възможност на потребителите да се свържат със своите лични уелнес преживявания навсякъде, както на оборудването, така и чрез мобилните устройства, когато се намира на открито. С над 2 000 служители и 14 клона в целия свят, Technogym присъства в над 100 страни. Повече от 65 000 уелнес центъра и 200 000 частни домове по света са оборудвани с Technogym. Technogym е официалния доставчик за последните шест издания на Олимпийските игри: Сидни 2000, Атина 2004, Торино 2006, Пекин 2008, Лондон 2012 и Рио 2016.