Technogym във фирмения магазин на BMW

Technogym във фирмения магазин на BMW: уелнес пространство в сърцето на Париж

От 13 септември до 4 октомври, Technogym беше във фирмения магазин на BMW George V в Париж, за да представи своите най-нови и най-иновативни тренировъчни решения, които предлагат на посетителите уникално уелнес изживяване в изключително местонахождение. Кобрандирането между тези две емблематични марки показва как Technogym и BMW споделят обща страст към спорта, дизайна и иновацията.

Във фирмения магазин на BMW, разположен в «Zone Héritage», посетителите и клиентите имаха възможност да открият Personal line, най-емблематичната и дизайнерска гама оборудване на Technogym, изработена от ценни материали. Вдъхновен от природата и науката, елегантния дизайн на Personal line е резултат от сътрудничеството между 30-годишния изследователски опит на Technogym в разработването на фитнес и уелнес решения и световноизвестния дизайнер на мебели и архитект Антонио Читерио.
Всички продукти на Personal Line съчетават производителност, иновативна технология и ценни материали.

Cross Personal е идеалната част от тренировъчното оборудване, подходящо за всеки от начинаещи до професионални спортисти. Елиптичното движение е гладко и подходящо за изгаряне на калории, благодарение на комбинираното движение на горните и долните крайници.

Run Personal е революционна бягаща пътечка, съчетаваща най-съвременна технология и функционален дизайн. Високо иновативна, тя разкрива голямото внимание да се използват елегантни и престижни материали. Както производителността, така и функционалните характеристики са резултат от 30 годишния опит, който Technogym е натрупал, като е помагал на 40 милиона души да тренират по целия свят всеки ден.

Recline Personal получи наградата „Най-добър от най-добрите“ и наградата за дизайн „Червена точка“ за 2012 г., в продуктовата категория и представлява перфектната комбинация от превъзходен дизайн и функционалност. Смесицата от ергономичност и дизайн прави Recline Personal идеалното решение както за домашна среда, така и за офиса.

Като дизайнерски обект или просто произведение на изкуството, Kinesis Personal е красноречив израз и оригинален образец на дизайн. Перфектно подхожда на домашната среда, както и на офис помещения, хотели или спа центрове. Kinesis Personal предлага 200 възможности за упражнения на по-малко от един квадратен метър. Проектиран да позволи координирани движения базирани на техниките за съпротивление, грациозният, компактен Kinesis Personal е специално създаден за тренировка за сила, гъвкавост и баланс. Благодарение на международния патент Fullgravity, той се очертава като ясен пример за иновация произведена в Италия.