Technogym и футболен клуб Inter празнуват 20 години партньорство

Беше сезон 1997-98. Годината, в която Интер стана втори в лигата и спечели Купата на УЕФА. Годината, в която половината от полето на отбора се защитаваше от Бепе Бергоми и Хавиер Дзанети, сега вицепрезидент на клуба. Годината, в която бразилският „феномен“, Роналдо, се присъедини към отбора, вкара 25 гола и спечели Златната топка.

 

Един Интер, който имаше за цел да спечели всичко, избирайки Technogym на своя страна за спортната подготовка на шампионите. Оттогава партньорството между Technogym и Интер става все по-близко, а целите на двамата партньори се увеличават все повече.

В съвременният футбол, с тесни ангажименти, високи ритми на игра и с все по-голям риск от нараняване на играчите, важността на модерната спортна тренировка е от основно значение. Поради тази причина, Интер, в продължение на 20 години, е избрал да разчита на дългогодишния опит на Technogym в света на спорта, за да осигури адекватна техническа и научна подкрепа за спортната подготовка и рехабилитация на своите играчи.

Technogym и Интер: специална годишнина

Специално тържество тази година, в магазина на Technogym на Виа Дурини 1 в Милано със събитието СпонсорУелнес коктейл парти. По време на вечерта, също и при награждаването на Състезанието за стартиране на проекта, състезанието адресирано към всички партньори на FC Internazionale Милано. Печелившите компании бяха наградени от вицепрезидента Хавиер Дзанети, заедно с един един от най-обичаните черно-сини легенди на всички времена, Ернан Креспо.

Иновацията на Technogym за спортна подготовка

Широката гама от продукти, услуги и решения, предлагани от Technogym, ни позволяват да посрещнем нуждите на отбора през целия сезон. Дългогодишното партньорство между отбора и италианската марка включва инсталирането на най-иновативните технологии на Technogym в тренировъчните центрове на Интер.

Сред тях са линията ARTIS, пълна гама кардио, силови и функционални тренировки, които съчетават най-доброто от гледна точка на дизайн, биомеханична техника и интерактивна технология, и SKILL LINE, която включва SKILLMILL, SKILLROWSKILLRUN и SKILLBIKE, насочени към подобряване на спортното представяне и разработени от опита на Technogym заедно със спортните шампиони.

В допълнение, всички решения на Technogym са напълно интегрирани в облака Mywellness, цифровата платформа на Technogym, която дава възможност на играчите да останат свързани с техните лични тренировъчни програми директно на своето оборудване и чрез своите мобилни устройства.