Technogym на Salone del Mobile Шанхай 2018 със спорт и дизайн

На Salone del Mobile 2018, Technogym представя най-иновативните продукти за домашен фитнес. Уелнесът и здравословният начин на живот представляват доминираща съвременна тенденция, която влияе върху всички потребителски сектори. Когато става въпрос за вътрешен дизайн у дома, тъй като осъзнаването и разбирането важността на здравословния начин на живот продължава да нараства, търсенето на домашни фитнес решения се превръща в приоритет за населението по света.

Иновативният италиански дизайн, изключителното качество, цифровите технологии и лекотата на използване позволиха на Technogym да създаде изключителни частни спортни зали за много от най-красивите домове в света и водещи спортисти.

Дизайн на Personal Line на Salone del Mobile в Шанхай

По време на изложението в Шанхай, Technogym ще покаже линията Personal Line, всепризнатата линия на оборудване за вътрешен дизайн, изработено от изискани материали и първокласна техника, изградена за места, където хората живеят в пълна хармония с Уелнес начина на живот. Вдъхновен от природата и науката, стилният дизайн на Personal Line е резултат от сътрудничеството между Technogym, с неговите три десетилетия изследователски опит в разработването на продукти за фитнес и уелнес, и световноизвестния дизайнер на мебели и архитект Антонио Читерио.

Колекцията Personal е идеалното решение за хора, които искат да създадат стилен уелнес център или кът, интегриран в техните жилища, тъй като това дава възможност за безпроблемна интеграция във всеки интериорен стил.

RUN PERSONAL

Run Personal е революционна бягаща пътечка, съчетаваща най-съвременна технология с функционален дизайн. Високо иновативна, тя разкрива голямо внимание за използването на елегантни и престижни материали. Както представянето, така и функционалните свойства са резултат от 30 години опит, който Technogym е придобил, чрез помагане на 40 милиона души да тренират по света, всеки ден.

CROSS PERSONAL

Cross Personal е идеалното спортно оборудване, подходящо за всеки, от начинаещи до професионални спортисти. Елипичното движение е гладко и подходящо за изгаряне на калории, благодарение на комбинираното движение на горните и долните крайници.

RECLINE PERSONAL

Съчетанието от ергономичност и дизайн прави Recline Personal идеалното решение както за домашна среда, така и в офиса. През 2012 получи наградата „Най-доброто от най-добрите“ Червена точка за дизайн в продуктовата категория и представлява перфектната комбинация от първокласен дизайн и функционалност.

KINESIS PERSONAL

Като дизайнерски обект или просто като произведение на изкуството, Kinesis Personal е изразителна пластика и оригинален дизайн. Перфектно подходящ за домашна среда, както и за офис помещения, хотели и спа центрове, Kinesis Personal предлага 200 възможности за упражнения на по-малко от един квадратен метър. Проектиран така, че да позволява координирани движения, базирани на техниките на съпротивление, грациозният, компактен Kinesis Personal е специално разработен за трениране на сила, гъвкавост и баланс. Благодарение на международния патент “Fullgravity”, той се откроява като ярък пример за иновацции, направен в Италия.

Посетителите на Salone del Mobile в Шанхай ще открият Kinesis Personal в изключителното луксозно златно покритие, създадено в лимитирана серия с древна ръчна техника на полагане на автентични златни листи.

UNITY: авангарден технологичен интерфейс за вашата тренировка

Recline, Run и Cross Personal вече са оборудвани с UNITY, най-новият съществуващ интерфейс с приплъзване. Когато се свързват към UNITY, потребителите могат да има достъп до напълно персонализирано тренировъчно изживяване, включващо данните за техните собствени тренировъчни програми, съдържание, приложения, уебсайтове и любими телевизионни канали директно от Personal line. Благодарение на Wellness on the go, потребителите могат също да получат достъп до техните собствени лични данни от смартфоните си или от интернет, за да следят напредъка си. UNITY и облака Mywellness са съвместими със съдържанието на приложенията на трети страни (социални групи, новини, книги, игри) и приложения за проследяване на движението (Run Keeper, Mapmyfitness, и др.).

Подобрете изпълнението си със  SKILL LINE

За хората, които желаят да създадат специална домашна фитнес зала в техния дом, Technogym може да предостави своя професионален SKILL LINE, който представлява най-съвременното оборудване за тренировка в най-добрите спортни центрове по целия свят.

Посетителите на щанда на Technogym ще открият SKILLMILL, единственият немоторизиран продукт, който съчетава тренировки за сила, скорост, издържливост и гъвкавост, създаден благодаение опита на Technogym, придобит като официален доставчик на последните 7 издания на Олимпийските игри, предназначен за всички ентусиасти, които желаят да тренират като топ атлети, без да прави компромис с дизайн и стил.

SKILL LINE включва също SKILLBIKE, най-иновативният велосипед на закрито, който дава възможност на потребителите да преживеят емоциите и предизвикателствата на преживяванията на открито в затворена среда; SKILLROW, първата машина за гребане на закрито, способна да подобри анаеробната сила, аеробния капацитет и невромускулните способности в едно решение и SKILLRUN първата бягаща пътечка, която комбинира кардио и силова тренировка в едно решение.