TECHNOGYM – официален доставчик на Голд Коуст 2018

Игрите на Британската общност  Голд Коуст 2018 определят TECHNOGYM за официален доставчик на фитнес оборудване

Technogym, международно признат за задаване стандарта при спортните тренировки, рехабилитация и уелнес, е посочен от игрите на Британската общност Голд Коуст 2018 (GC2018) за Официален доставчик на фитнес оборудване.

Technogym ще оборудва всички спортни съоръжения, в това число Спортната зала в селото на спортистите на игрите на Британската общност, центровете за спортни състезания и четири по-малки фитнес студия в Куинсланд. Спортистите, участващи в игрите, ще дойдат от 70-те страни и територии на Британската общност и ще се състезават в 23 спортни дисциплини.

Спортистите ще имат възможност да тренират върху селекция от най-добрите и най-иновативни продукти, обхващащи всички области на тренировка, като например кардио, силови и функционални тренировки. Цялото оборудване на Technogym ще бъде напълно интегрирано с облака Mywellness cloud, цифровата платформа на Technogym, която ще им позволи да поддържат връзка със собствените си тренировъчни програми директно на самото оборудване и чрез техните мобилни устройства.

Technogym-as-Official-Fitness-Equipment-Supplier_Gold-Coast-2018-Commonwealth-Games

Най-съвременното решение, което Technogym ще предложи на Игрите, включва новите продукти

SKILLROW, първото оборудване за гребане на закрито, проектирано за подобряване на анаеробната мощност, аеробния капацитет и нервномускулните способности в едно решение. Спортистите също така ще имат достъп до решения като SKILLMILL, единствения немоторизиран продукт за функционална тренировка – специално проектиран за Трениране за спортни постижения – което позволява на спортистите да тренират упражнения за сила, бързина, издържливост и гъвкавост с един и същ продукт.

Съоръженията за тренировка ще включват също и EXCITE, най-широката и пълна гама за кардио тренировки в света, включваща UNITY, най-новото поколение базирано върху интерфейса “интернет на вещите”,  предназначено да осигури напълно персонализирана тренировка, което дава възможност на спортистите за достъп до техните персонални тренировъчни програми чрез облака Mywellness на Technogym. Kinesis, технологията, патентована от Technogym, ще позволи на спортистите да изследват свободата на движението на 360°, за да изпълняват упражнения, насочени към подобряване на равновесието, гъвкавостта и стойката и симулиране на специфични спортни движения.

Ние сме много горди, че сме избрани за Официален доставчик на игрите на Британската общност Голд Коуст 2018. Това постижение представлява важно признание за нашия ангажимент към научни изследвания и иновации, за създаване на най-модерното оборудване и цифрова технология за световните елитни спортисти” – казва Нерио Алесандри – основател и главен изпълнителен директор на Technogym.

Камерън Мъри, Генерален мениджър на GC2018 каза “С резюме, което включва доставка на оборудване и спонсорство на Игрите на Британската общност Глазгоу 2014 и 6 издания на Олимпийските игри, включително Рио 2016, Technogym е чудесно допълнение към все по-разширяващата се спонсорска фамилия на GC2018. – “Technogym ще осигури необходимите  кардио, силови, високоефективни и възстановителни уреди, за да гарантира, че ще се погрижи за разгряването, разпускането и общите потребности от тренировка на атлетите по време на GC2018.”