Technogym обявява партньорство с TANITA

Technogym, водещ производител на фитнес оборудване, подчинено на дизайна и технологията, обявява сътрудничество с TANITA, световните лидери в анализа на телесния състав и мониторинга на здравето.

Това сътрудничество води до интегрирането на TANITA MC-780MA, професионален монитор на сегментирания телесен състав, в продуктовата гама Technogym Ecosystem, за да предложи на здравните клубове най-доброто за мониторинга на техните членове.

TANITA MC-780MA

С помощта на най-новата многочестотна технология BIA, TANITA MC-780MA осигурява показания с висока точност и цялостно сегментиране на телесния състав само за 20 секунди. Измервайки телесни мазнини, мускулна маса, нива на хидратация, метаболитна скорост, потребителите може точно да наблюдават телесния си състав и развитие, като създадат основа за дългосрочно развитие и усъвършенстване.

Гамата Technogym Ecosystem от взаимосвързани продукти, услуги, съдържание и програми е специално проектирана, за да помогне съоръженията за отдих да следят изпълнението и напредъка на техните членове вътре и извън техните клубове. Чрез интегрирането на TANITA в техния принос, Technogym сега ще даде възможност на членовете на здравните клубове да измерват вярно своето изпълнение и да проследяват напредъка си, където и да са, като в същото време помага на операторите да подобрят трайното членство и резултатите.

Technogym Ecosystem, нова визия за индустрията, интегрира новата гама ARTIS, интерфейс UNITY™ и отворената платформа mywellnesscloud. Technogym Ecosystem има за цел да предложи на операторите гама от взаимосвързани продукти, услуги, съдържание и програми за управление на уелнес стандарта на техните членове, където са те: вътре и извън клуба. Благодарение на тази отворена платформа, клубовете ще могат да предлагат на своите членове пакетите „уелнес в движение“ и да се свързват с тях на всяко оборудване Technogym навсякъде по света или чрез лични устройства: електронен ключ mywellness, устройства за проследяване на трети страни, мобилен телефон, таблет, смарт телевизор, компютър и др. Както Technogym Ecosystem, така и UNITY™ Android-базираната конзола са отворени и базирани на приложен програмен интерфейс (API): позволяват на програмистите да разработват свои собствени приложения, работещи с оборудване и платформа Technogym.

 

Относно TANITA

Основана през 1923 г., корпорацията TANITA е етичен производител на продукти за здравеопазването. Основната цел на компанията е да изследва и да предлага на пазара технологии, които улесняват следенето на здравето – както за професионалисти, така и за отговорната за здравето си общественост. Днес TANITA е световен лидер в областта на анализа на телесния състав и мониторинга на здравето. TANITA е доказала своята превъзходна технология, уникален дизайн и високи производствени стандарти; има сертификат ISO 9001: 2008, маркировка CE, NAWI Class III, MDD IIa, членува в JQA (японска асоциация по качество) и клирънс FDA. Международната централа на компанията се намира в Токио, Япония, с производствени мощности в Япония и Китай. TANITA поддържа и дъщерни компании със седалище за страните в Европа, Близкия Изток и Африка, базирано в Амстердам, Холандия. САЩ, Китай, Индия и Хонконг. С течение на годините клинично доказаните точност, иновации и трайност на TANITA са определили златния стандарт при мониторинг, био-електрически импедансен анализ (BIA), в рамките на отрасъла. Подкрепени от богат клиничен научно-изследователски опит и Медицински консултативен съвет от независими световни учени и консултанти, продуктите на TANITA се ползват с доверието на лекари, клиницисти, учени в областта на спорта, здравни и фитнес експерти по целия свят.