TECHNOGYM LIVE

Техноджим представя новата TECHNOGYM LIVE дигитална платформа, която предлага на крайния потребител тренировка върху колело, гребен тренажор или пътека, докато гледа  най-добрите класове и инструктори независимо къде се намира – вкъщи, в клуба, в хотела, в офиса.

Платформата позволява на операторите да изтеглят от платформата тренировките на своя клуб или класове и да ги предостяват на своите членове за тренировка вкъщи.

Така започвайки от Wellness on the go strategy представена пред 2012, тази нова платформа води до създаването на интегрирана екосистема, която се състои от смарт оборудване, mywellness cloud приложение,  активна днес в 15 000 фитнес центрове в света, за да предлага персонализирано уелнес преживяване.

Техноджим представи в Лондон TECHNOGYM LIVE отворената платформа, от която може за изберета Вашите любими класове и да тренирате навсякъде по света на тях.

TECHNOGYM LIVE INNOVATION

TECHNOGYM BIKE e първият уред, интегриран в платформата, която ще бъде представен в следващите месеци. След него Техноджим ще представи други уреди, които също ще бъдат интегрирани в платформата. Днес сме свидетели на четвъртата индустриална революция, дигитална трасформация, която се базира на споделяща икономика. В този сценарий платформата вече е подкрепена от ключовите оператори на пазара – 1Rebel London, Rumble New York, Virgin ACTIVE revolution Milan и още много други, които са проявили интерес.

Нерио Алекандри споделя – „TECHNOGYM LIVE представлява ключова стъпка в развитието и разстежа на индустрията, в последните 35 години иновацията винаги е била приоритет за Техноджим, за създаването на уникално и неустоимо преживяване за крайния потребител, както и гарантирането на добавена стойност в услугата за операторите. Техноджим е единствената компания с екосистема, съставена от иновативна технология, италиански дизайн, услуги и ангажиращо съдържание. Техноджим еко система свързва милион потребители по целия свят. От една страна тя позволява на операторите за развиват бизнеса си и да бъдат различни и по-добри, от друга страна – възможността за крайния потребител да преживява различни емоции, различни страсти във фитнес или спорт, или други здравословни потребности.“

 

TECHNOGYM BIKE

TECHNOGYM BIKE e създаден да посрещне потребностите на всеки колоездач чрез предлагане на впечатляващо чувство на каране, прецизен анализ на данните и безопрасно и гладко движение. Technogym Bike предлага на потребителите проследяване на силата във ватове, и несравнима лесна употреба, благодарение на патента ON THE FLY система, която позволява настройка с едно докосване на бутона – оптимално колоездене за всички. Завладяваща тренировка и разнообразно съдържание на разположение на клиента. От конзолата на Technogym LIVE потребителите могат да се присъединяват към класовете на любимите си треньори или да избират клас, на база на инструктор, музика, продължителност от банка с класове. Класовете са създадени за различни нива на трудност, различни тренировъчни цели и различни музикални стилове.